Home > 2012 > So what’s the deal with August 12?

So what’s the deal with August 12?

Doodling with numbers here, but numerology is significant when it comes to such things.  There seems to be – in my opinion – a lot of pertinent numerology that falls nicely on 8/12.  I’ve tried to list most of them here.  There was a so-called “Cardinal Cross” during 9/11/01.  Note also that August 2012 falls within some sort of astrological ‘square’ or something involving pluto (yes, I am really trying to make this date work folks).  The astrology sites I’ve searched are such utter rubbish that I couldn’t continue without becoming nauseated – besides that, one site is probaly responsible for corrupting my hard drive.  None-the-less, here’s what I’ve put together:

 

A little Olympic Math and relation to 9/11/2001 (in Masonic mulitples of 11 and 13):

London games and closing ceremony dates as well as important dates from Bush speeches:

  1. 1908 (4/27 – 10/31)
  2. 1948 (7/29 – 8/14)

v     1990 (9/11 – Bush Sr. NWO speech)

v     1991 (1/29 – Bush Sr. 1000 pts. of light speech) – 140 days later.

v     1991 (3/6 – Bush Sr. NWO speech) – 36 and 176 days later respectively.  [176/16 = 11]

v     2001 (9/11 – Terrorist attack)

  1. 2012 (7/27 – 8/12)

 

October 31, 1908 (All Hallow’s Eve): 

  • (4/27 – 10/31)  187 days [/13 = 17]

 

August 14, 1948:

Time between 1908 – 1948 games:  14,532 days or 2080 weeks

  • 2080 [/13 = 160]
  • August(8) 14 ===>  8 + 14 = 22
  • 1948 ===> 1 + 9 + 4 + 8 =  22 

 

September 11, 1990:

v     253 days since beginning of year (1/1/90) [/11 = 23]

v     1 + 1 + 9 = 11

v     9 + 1 + 1 = 11

 

September 11, 2001:

v     253 days since beginning of year 1/1/02 [/11 = 23]

v     9 + 1 + 1 = 11

 

Time since 9/11/1990

v     11 years

v     572 weeks [/11 = 52]  [/13 = 44]

v     4018 days ===> 4 + 0 + 1 + 8 = 13

 

August 12, 2012:

8/12 ===>   8 + 1 + 2 = 11

 

Time since 9/11/1990 – 8006 days or 1144 weeks

  • 1144 [/11 = 104]

Time from end of age 12/21/2012

  • 132 days [/11 = 12] (this one’s a stretch)

Time since 1908 closing ceremony (October 31, 1908)

  • 104 years [/13 = 8]
  • 5,408 weeks [/13 = 416]
  • 37,906 days [/11 = 3446]

Time since 1948 closing ceremony (August 14, 1948):

  • 23,374 days [/13 = 1798]
  • 63 years, 11 months and 29 days
  • 3,328 weeks [/13 = 256]  ====>   2 + 5 + 6 = 13

 

I’m sure there are many sites out there with more extensive or sophisticated numbering – just as I’m sure there will be a plethora following next month’s false flag event.

Again, other possible days are 8/10 and I suppose 8/11 since there’s an ’11’ in the date.  I’m sticking to 8/12 – makes the most sense numerically and in terms of finishing off the events (and garnering revenues from those events) before destroying everything.  We’ll see…

Advertisements
Categories: 2012 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: